: Oriental massage in Nancy, Frankrijk | Internationale massages

Oriental massage

Internationale experience :

Ontsnappen aan de hectiek, stress en drukte van het alledaags leven, dat kan met de Oriental massage van Golden Moments. Even heerlijk tot rust komen en genieten van een ontspannen massage en rustgevende omgeving. Samen met Golden Moment vindt u uw oase van rust tijdens een Oriental massage.
Geldig
12
Maanden
Cadeaubon geldig tot 27 april 2016
Meer info over onze flexibele bonnen. klik hier
Onze prijs Aantal
41,13 €
Oriental massage in Nancy, Frankrijk | Internationale massages Orientale massage Orientale massage, Nancy (Frankrijk) Massage oriental, Nancy (Frankrijk)
pinterest

 

Uw Experience

Begeef uzelf in een wereld van rust en ontspanning met de oriental massage van Golden Moments.  Misschien bent u wel moe na een lange dag werken, heeft u weinig energie, spierpijn of misschien bent u wel gestrest, de oriental massage techniek zorgt ervoor dat uw lichaam nieuwe kracht krijgt, zowel fysiek als mentaal. Deze orientale massage zorgt voor een positieve en harmonieuze energie stroom om zo de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Beleef deze oriental Massage samen met Golden Moments en herontdek de rust in uzelf.

Belangrijke informatie.

Er zijn geen ristricties verbonden aan deze oriental massage. Iedereen is welkom om deze heerlijke massage te ervaren.

Het weer.

Uw oriental massage wordt niet slecht beïnvloedt door het weer.


De duur van de experience

Uw oriental experience duurt 60 minuten. Houdt u er rekening mee dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn en dat uw massage soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen.

Deze oriental massage is voor 1 persoon. U kunt altijd een tweede voucher bijbestellen indien u bijvoorbeeld uw partner of een vriendin wilt meenemen. Samen kunt u dan genieten van deze heerlijke massage.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn helaas niet toegestaan tijdens deze oriental massage.

Kleding

Wij adviseren u een badhandoek mee te nemen voor uw oriental massage. U ondergaat deze massage zonder kleding of in uw ondergoed.

Beschikbaarheid

Deze massage experience is het hele jaar beschikbaar van maandag t/m zaterdag van 09.00 uur-19.00uur. In de maand augustus is de massage op vrijdag en zaterdag beschikbaar tot 21.00 uur.

Locatie

Deze oriental massage is beschikbaar in Nancy, Frankrijk.
Orientale massage Orientale massage Orientale massage, Nancy (Frankrijk) Massage oriental, Nancy (Frankrijk)

Oriental massage:

Oriental massage: Reviews

Geweldige ervaring!
Ik ga dit soort dingen zeker vaker doen! Het is zo onwijs ontspannend!
Anita P. (22/09/10)
9 / 10
Une réelle satisfaction !!
Que du bonheur de se laisser masser pendant une heure et d'oublier tout ce qui se passe autour. Un véritable sentiment de bien-être à la fin de la séance. On aimerait que ça ne s'arrête jamais !
Myiram Chaffiraud (22/04/10)
8 / 10
Gemiddeld oordeel
8.5 / 10


Oriental massage: Reactie

Titel:
Reactie:
Uw naam
Uw e-mail
Score:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 5 / 10
Vul de volgende code in
captcha
 

Oriental massage: Availability

Deze massage experience is het hele jaar beschikbaar van maandag t/m zaterdag van 09.00 uur-19.00uur. In de maand augustus is de massage op vrijdag en zaterdag beschikbaar tot 21.00 uur.

Oriental massage: Fun Facts

Wist u dat?
- Tijdens een massage het hormoon oxytocine aangemaakt wordt? Dat zorgt voor een goede balans in het lichaam. Het vormt een tegenwicht voor het stresshormoon cortisol.

- Positief fysiek contact het humeur en de gezondheid bevordert? Fysiek contact is een eerste levensbehoefte van de mens, net als eten en drinken. Wie regelmatig aangeraakt wordt, voelt zich niet alleen beter, maar heeft ook meer weerstand! Wie daarentegen nooit wordt aangeraakt, voelt zich op den duur ongelukkig en zal fysiek verzwakken. Dat geldt voor mensen van alle leeftijden.

- Je na een massage veel (water) moet drinken? Massage stimuleert de doorbloeding en versnelt daardoor de afvoer van afvalstoffen. Dat maakt bijvoorbeeld sportmassage zo heilzaam als je spierpijn hebt, maar kan je tegelijk ook hoofdpijn opleveren als je na een massagesessie te weinig drinkt om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren.

- De Romeinse keizer Nero rozenolie gebruikte om zijn hoofdpijn tegen te gaan?

- De Egyptenaren narcissenolie gebruikten om de ziel op te warmen?

Oriental massage: Not sure yet

Product code : MORIENbe
Onze prijs Aantal
41,13 €
Directe e-mail cadeaubon E-mail cadeaubonnen worden direct verstuurd zodra u de bestelling heeft geplaatst. Deze worden 24 uur per dag, 7 dagen per week verzonden. U kunt zelf de PDF cadeaubon uitprinten of simpelweg de e-mail doorsturen..zo makkelijk.

Als u uw belevenis bestelt voor 17:00 uur dan wordt uw cadeaubon dezelfde dag nog naar u verstuurd. U ontvangt de cadeaubon 3 tot 5 dagen nadat deze is verstuurd.
Klik hier voor verdere details
Online Hulp Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau idee, Oriental massage?
Klik hier voor
een online chatgesprek
Experience kaart
Voowaarden
Er zijn geen ristricties verbonden aan deze oriental massage. Iedereen is welkom om deze heerlijke massage te ervaren.